Beskrivelse Om netstedet Nyheder Mailingliste
Billedkunst
Litteratur
Historie/Samfund
Film/Medier
Bøger/Biblioteker
Sprogproduktion
Universiteter
Ferie/Fakta
Internet
Aktuelt
Slotte
Frankofoni

Alt om Frankrig


danske sider om .fr
Søgemaskiner - generelt
Den franske udgave af Altavista giver et stort antal søgninger. Hvis man leder efter noget meget specifikt, kan man sandsynligvis finde det her, selvom andre søgemaskiner angiver at det ikke findes noget sted på Internettet.

Frankofil er blandt de første hjemmesider herhjemme, der har beskæftiget sig med den franske kultur. Den er særdeles omfattende og inkluderer flere diskussionsfora. Igangsætterne bag Frankofil har ligeledes skabt en dansk søgemaskine, der surfer nettet rundt for at finde nye og gamle hjemmesider om det franske. Det drejer sig om www.alt-om-frankrig.dk.


Er søgemaskinernes søgemaskine (Méta-moteur de Recherche) som medtager resultater fra andre søgemaskiner, såsom Altavista. Og dog virker Altavista bedre i sin struktur (et indrykket resultat betyder at det er en underordnet side til det overordnede resultat), og den har flere antal resultater.


Der findes andre franske søgemaskiner, såsom Voilà, Ecila og C'est trouvé, men det er næsten ikke besværet værd at benytte sig af dem, for resultatet er ofte meget ringe når man søger inden for kulturområdet.
Senest opdateret: 10. september 2006