Beskrivelse Om netstedet Nyheder Mailingliste
Billedkunst
Litteratur
Historie/Samfund
Film/Medier
Bøger/Biblioteker
Sprogproduktion
Universiteter
Ferie/Fakta
Internet
Aktuelt
Slotte
Frankofoni

Alt om Frankrig


danske sider om .fr
Ferie
Michelinguiden
Find dig selv på Michelinguidens Europakort! Lige meget hvor i Europa du står, kan de fremtrylle et kort der kan vise dig hvad gaden to kryds længere henne hedder! Desuden står et væld af restauranter og hoteller til din rådighed hvis blot du indikerer hvilken by du befinder dig i. Tjek i samme ombæring vejr- og trafikkort og gå på opdagelse i tusindvis af forlystelser og seværdigheder.

Det franske Turistkontor
Fornem hjemmeside, der kan give den rejselystne inspiration til storbyoplevelser, afslapning, bade- og skiferie. Hjemmesiden opdateres løbende, så man orienteres om aktuelle begivenheder, der er værd at rejse efter. Den indeholder desuden en søgemaskine over hotelværelser, feriehuse og campingpladser, og kortet over Frankrig og dom-tom (de eksotiske øer ved Antillerne og i Det indiske Ocean) giver et godt overblik over de franske regioner.

Paris
Her kan du finde alle oplysninger om byernes by: bykort, restauranter, biografer, museer, teatre, caféer, ungdomsherberg, hoteller, m.m.

Paris info
Det samme gør sig gældende på dette netsted: Bykort, restauranter, biografer, museer, teatre, caféer, ungdomsherberg, hoteller, m.m.

Paris' lufthavne - Charles de Gaulle (Roissy) og Orly
Netstedet er en smule uoverskueligt, men det indeholder de nødvendige on-line oplysninger om afgangs- og ankomsttider, kort over de forskellige terminaler og gates til udprintning samt fortegnelse over bureauer, bagageservice, hoteller, butikker og meget andet.

Rentacar - Biludlejning
Rentacar er nok Frankrigs billigste biludlejningsfirma. På deres hjemmeside kan du tjekke bilmodeller, priser og udlejningsbureauernes beliggenhed i diverse provinsbyer.

Château de Versailles
Ud over generelle oplysninger om åbningstider og grupperabat finder man et fint dossier med masser af billeder af slottet og de personer som engang var forbundet med det (Louis XIV, Madame de Pompadour, etc.).

Vacances en France
Angiver mulighederne for udlejning af værelser, hotelværelser, huse og lejligheder i hele Frankrig med angivelse af priser, kontaktperson m.m.

Ferie på Côte d'Azur
Find alle byer ved rivieraen, deres museer og andre aktiviteter enten ved en tematisk søgning eller ved en systematisk gennemgang.

Provence - Alpes - Côte d'Azur
Omfangsrigt, men en smule uoverskueligt netsted hvor du uden tvivl kan finde den oplysning du har brug for: hoteller, camping, museer, natteliv, vingårde, gastronomi, badefaciliteter...

Nice - Côte d'Azur
Om byens museer, teatre, biografer, overnatningsmuligheder og natteliv.

Normandie
Viser at den franske provins er langt fra at være kedelig: at her vrimler med fremragende museer (Musée Malraux i Le Havre), middelalderlige klostre (Jumièges) og moderne, arkitektoniske underværker (Le Pont de Normandie).

Bretagne
Overnatningsmuligheder i Bretagne.Senest opdateret: 1. marts 2009