Beskrivelse Om netstedet Nyheder Mailingliste
Billedkunst
Litteratur
Historie/Samfund
Film/Medier
Bøger/Biblioteker
Sprogproduktion
Universiteter
Ferie/Fakta
Internet
Aktuelt
Slotte
Frankofoni

Alt om Frankrig


danske sider om .fr
Bogkøb
Alapage
Nok den bedste, billigste og hurtigste Internetboghandel (de sælger også CD'er, DVD'er, VHS og tegneserier). Ekspeditionstiden mellem Danmark og Frankrig går helt ned til 4 dage, alt efter hvilke bøger man bestiller og i hvilken periode (fx i sommerferien). Alapage har det største sortiment og er ofte billigere end andre Internetboghandeler. Ekspeditionsgebyret er også mindre, hjemmesiden er brugervenlig, og der er ofte umiddelbart tilgængelige avisanmeldelser af den enkelte bog så man kan danne sig et større indtryk af den.

Fnac
Fnac er den største boghandel i Frankrig, og derfor kan de tillade sig at være en smule eksklusive! Der er ikke nogle specielle fordele ved at købe sine bøger her, ekspeditionstiden er uforholdsmæssigt lang, og ekspeditionsgebyret relativt højt.

Chapitre
Dette og de følgende netsteder har ikke så stort et udvalg som Alapage og Fnac, og søgefunktionerne virker ikke altid efter hensigten. Undertegnede har ikke prøvet at bestille bøger herfra og kan derfor ikke udtale sig om den side af sagen.

Decitre
Senest opdateret: 10. september 2006 Webmaster