Beskrivelse Om netstedet Nyheder Mailingliste
Billedkunst
Litteratur
Historie/Samfund
Film/Medier
Bøger/Biblioteker
Sprogproduktion
Universiteter
Ferie/Fakta
Internet
Aktuelt
Slotte
Frankofoni

Alt om Frankrig


danske sider om .fr
Beskrivelse af Franskkultur.dk
Formål
Formålet med dette netsted er at samle netsteder af høj kvalitet inden for fransk kultur. Franskkultur.dk skal gøre det nemmere for danskere at orientere sig i det enorme udbud af fransk kultur som forefindes på internettet. Det skal spare brugeren for unødvendigt tidsforbrug når vedkommende surfer, og hjælpe vedkommende til nemmere at finde oplysninger om det ønskede emne.

Målgruppe
Netstedets målgruppe er alle der interesserer sig for fransk kultur - endsige kultur i det hele taget. Der er noget for enhver smag på alle tænkelige niveauer. Nogle netsteder appellerer mest til gymnasieelever og førsteårsstuderende på universitetet, dvs. til interesserede der ønsker at danne sig et hurtigt overblik over et emne, mens andre vil interessere den viderekomne der ønsker at fordybe sig og vil have detaljerne med.

Vurderingskriterier
Hvert af de udvalgte links er udstyret med et antal krydser som indikerer netstedets kvalitet. Hvert netsted kan have fra ét til tre krydser:


Aldeles fremragende kvalitet hvor multimediet kommer til sin fulde ret, og hvor indholdssiden er præget af originalitet på topforskerniveau.

Netstedet er værd at bruge tid på, selvom det kan forekomme at indholdssiden er vægtet højt på bekostning af multimediets funktionalitet, eller at en flot grafisk opsætning kan virke en smule indholdsløs.

Denne kategori betyder at netstedet nok kun vil interessere en udvalgt skare på grund af dets meget specifikke karakter. Der vil ofte være tale om netsteder med et bibliografisk indhold.

Det er undertegnede der har bedømt kvaliteten af hvert netsted. Vurderingen er relativ og skal ses i forhold til de andre netsteder på Franskkultur.dk. Vurderingen sker ud fra de respektive hjemmesiders forhold mellem indhold, æstetisk opsætning, brugervenlighed og relevans i forhold til fransk kultur.

Adam ÆgidiusSenest opdateret: 10. september 2006